Sopimusten ja käytäntöjen käännetyt versiot tarjotaan vain ja ainoastaan helppokäyttöisyyden vuoksi ja englanninkielisten versioiden ymmärtämiseksi. Juridisten sopimusten ja käytäntöjen käännösten tarjoamisen tarkoitus ei ole luoda lainvoimaista sopimusta tai korvata englanninkielisten sopimusten juridista sitovuutta. Mahdollisissa erimielisyyksissä tai ristiriitatilanteissa juridisten sopimusten ja käytäntöjen englanninkieliset versiot määrittävät palveluntarjoajan ja tilaajan suhdetta ja ne ovat etusijalla muille kielille käännettyjen ehtojen suhteen.

Käyttöehdot

Voimassa 30.10.2020 lähtien

Siirry osioon: TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1. JOHDANTO JA HYVÄKSYMINEN

Tämä käyttöoikeussopimus (“käyttöehdot”) on GoDaddy.com, LLC d/b/a Over -yhtiön, joka on GoDaddy Operating Company, LLC -yhtiön tytäryhtiö (“yritys”; “me”), ja sinun välinen sopimus. Se astuu voimaan sinä päivänä, jolloin käytät tätä verkkosivustoa (www.madewithover.com) tai mitä tahansa Over-sovellusta (“sovellus”), tai sähköisen hyväksynnän päivämääränä.  Nämä käyttöehdot yhdessä tietosuojakäytäntömme (joka on löydettävissä osoitteessa www.madewithover.com/legal; “tietosuojakäytäntö”) sekä mahdollisten muiden ehtojen kanssa määrittävät verkkosivuston käyttöäsi ja verkkosivuston tai sovelluksen kautta ostettujen tuotteiden ja palveluiden (joihin viitataan yksilöllisesti ja kollektiivisesti sanalla “palvelut”) käyttöä.  

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT PALVELUITAMME. VIERAILEMALLA MISSÄ TAHANSA VERKKOSIVUSTOMME OSASSA (LUKUUN OTTAMATTA NÄIDEN EHTOJEN LUKEMISTA ENSIMMÄISTÄ KERTAA), LATAAMALLA SOVELLUKSEMME, TOIMITTAMALLA MEILLE TIETOJA VERKKOSIVUSTON TAI SOVELLUKSEN KAUTTA, REKISTERÖITYMÄLLÄ JÄSENEKSI (TÄSSÄ SOPIMUKSESSA MÄÄRITETYLLÄ TAVALLA) TAI KÄYTTÄMÄLLÄ PALVELUITAMME MILLÄÄN TAVALLA SINÄ (sanalla “sinä” viitataan keneen tahansa verkkosivuston, sovelluksen tai palveluiden käyttäjään [MUKAAN LUKIEN YRITYSKÄYTTÄJÄT JA TIIMIKÄYTTÄJÄT TÄSSÄ SOPIMUKSESSA MÄÄRITETYSSÄ MERKITYKSESSÄ] (“käyttäjä”)) ILMAISET HYVÄKSYVÄSI NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖMME JA SITOUDUT NOUDATTAMAAN NIITÄ. NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÄMME SAATETAAN MUUTTAA AIKA AJOIN OSIOSSA “TARKISTUKSET JA LISÄEHDOT” ILMOITETULLA TAVALLA. JOS ET HYVÄKSY NÄITÄ KÄYTTÖEHTOJA JA/TAI TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÄ ETKÄ SITOUDU NIIDEN NOUDATTAMISEEN, SINULLA EI OLE VALTUUTUSTAMME MINKÄÄN PALVELUIDEMME KÄYTTÖÖN EIKÄ VERKKOSIVUSTOMME TAI SOVELLUKSEMME TAI MINKÄÄN NIIDEN OSIEN KÄYTTÖÖN.

2. IMMATERIAALIOIKEUDET

Kaikki verkkosivustossa ja sovelluksessa näytetty sisältö (ja kaikki siitä johdettu sisältö), mukaan lukien kaikki teksti, fontit, kuvitukset, tiedostot, ohjelmistot, komentosarjat, grafiikat, valokuvat, äänet, musiikki, videot, informaatio, sisältö, materiaalit, tuotteet, palvelut, URL-osoitteet, teknologia, dokumentaatio ja interaktiiviset ominaisuudet, jotka sisältyvät mukaan palveluihimme tai toimitetaan niiden mukana (kollektiivisesti “palvelusisältö”), sekä kaikki näitä koskevat immateriaalioikeudet ovat joko meidän omistuksessamme tai lisensoijiemme tai molempien tahojen omistuksessa. Lisäksi joko me, lisensoijamme tai identifioidut kolmannet osapuolet omistavat kaikki tavaramerkit, palveluiden tavaramerkit ja visuaaliset ulkoasut, jotka saattavat esiintyä palveluissamme. Kaikki palvelusisältö on suojattu tekijänoikeudella kollektiivisena teoksena Yhdysvaltain tekijänoikeuslainsäädännön sekä muiden tekijänoikeuslakien mukaisesti. Lukuun ottamatta rajoitettua käyttöoikeutta, jonka nämä käyttöehdot myöntävät sinulle, sinulla ei ole mitään oikeuksia palveluihimme tai palveluidemme sisältöön. Sinulla on lupa näyttää ja (nimenomaisesti ilmaistujen rajoitusten mukaisesti) ladata palvelusisällön osia tietyistä verkkosivuston ja/tai sovelluksen osioista ainoastaan ei-kaupalliseen käyttöön, ellei muuta käyttöä ole erikseen sallittu. Kaikki tekijänoikeudella suojattujen materiaalien uudelleenjakelu, uudelleensiirtäminen tai julkaiseminen on ehdottomasti kielletty ilman tekijänoikeuden omistajan kirjallista lupaa. Myönnyt olemaan käyttämättä logojamme tai muita omistamiamme grafiikoita tai tavaramerkkejämme ilman kirjallista lupaamme. Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty näiden käyttöehtojen perusteella, evätään ehdoitta.

3. KÄYTTÖOIKEUS JA KÄYTTÖ

(A) Palvelumme tarjotaan henkilökohtaista ja kaupallista käyttöäsi varten paitsi siinä tapauksessa, että palvelusisältöämme käytetään luomaan myyntiin tarkoitettuja lopputuotteita, joita myydään tuotteen elinkaaren aikana yli 400 kappaletta. Myyntiin tarkoitettu lopputuote (“lopputuote”) voi olla joko digitaalinen design-malli tai fyysinen tuote, joka on luotu käyttäen palveluitamme ja jota sinä ja/tai asiakkaasi aikoo myydä. Hyväksyt, että lopputuotteiden, joita luot käyttämällä palvelusisältöämme, on oltava palvelusisällön ainutlaatuinen toteutus, joka on merkittävällä tavalla erilainen kuin palvelusisällön alkuperäinen osa ja jonka tuottaminen edellyttää aikaa, vaivannäköä ja taitoa. Jos sisällytät palvelusisältöä esimerkiksi kalenteriin, t-paitaan tai mukiin, jonka suunnittelet ja jota myyt useille ihmisille, tämä tuote katsotaan lopputuotteeksi. Lopputuotteita ei saa käyttää tai myydä tavalla, joka kilpailee suoraan palvelusisällön kanssa. Lopputuotteet eivät saa levittää palvelusisältöä kolmansille osapuolille tavalla, joka mahdollistaa palvelusisällön purkamisen.  Saatamme tarjota palveluidemme osia käyttöön maksutta, kertamaksua vastaan, tilauspohjaisesti tai käyttäen mitä tahansa muuta laillista hinnoittelutapaa. Missään näistä tapauksissa palveluitamme ei myydä sinulle; tämän sijasta sinulle myönnetään palveluihimme kumottavissa oleva, ei-yksinoikeudellinen, ei-siirrettävissä oleva ja rajoitettu käyttöoikeus, johon sovelletaan näitä käyttöehtoja ja joka edellyttää rekisteröitymistä jäsenyyttä varten.

(B) Käyttäessäsi palveluitamme lupaudut noudattamaan kaikkia sovellettavissa olevia liittovaltiollisia, valtiollisia ja paikallisia lakeja, mukaan lukien tekijänoikeuslait. Hyväksyt, että et saa itsellesi mitään omistusoikeuksia lataamalla, asentamalla tai tulostamalla palvelusisältöä.

(C) Et myöskään saa (paitsi silloin, jos se on näissä käyttöehdoissa nimenomaisesti sallittu):

(i) poistaa, muuttaa, peittää tai vääristää mitään tekijänoikeutta, tavaramerkkiä tai muuta omistusoikeudellista ilmoitusta, jonka me sisällytämme mukaan palveluihimme tai palvelusisältöömme tai niiden kautta; (ii) kiertää, poistaa käytöstä tai muuten muokata turvallisuuteen liittyviä ominaisuuksiamme, mukaan lukien kaikki ominaisuudet, jotka estävät tai rajoittavat minkään ohjelmiston tai muun palvelusisällön käyttöä tai kopiointia; (iii) käyttää automaattista menetelmää (kuten robottia tai hakurobottia ["spider"]) tai manuaalista prosessia kopioimaan tai keräämään verkkosivuston tai palvelun sisältöä mihinkään tarkoitukseen ilman nimenomaista kirjallista lupaamme; (iv) kerätä palveluistamme mitään henkilötietoja, mukaan lukien käyttäjätunnukset, salasanat ja sähköpostiosoitteet; (v) pyytää muita käyttäjiä liittymään mihinkään kaupalliseen verkkopalveluun tai muuhun organisaatioon tai ryhtymään sellaisen jäseneksi ilman etukäteen myönnettyä kirjallista hyväksyntäämme; (vi) yrittää vaikuttaa palveluidemme normaaliin toimintaan, huonontaa niiden laatua, kuormittaa niitä tai poistaa niitä käytöstä; (vii) selvittää ohjelmistojen valmistustapaa tai purkaa tai hajottaa ohjelmistoa tai mitään sen osaa tai muuta palvelusisältöä tai itse palveluitamme; (viii) käyttää verkonvalvontaohjelmistoja palveluidemme arkkitehtuurin selvittämiseksi tai käyttötietojen keräämiseksi palveluistamme; (ix) rohkaista käyttäytymistä, joka rikkoo mitään paikallisia, valtiollisia tai liittovaltiollisia lakeja, olivatpa kyseessä yksityisoikeudelliset tai rikosoikeudelliset lait, tai imitoimaan muiden käyttäjien, henkilöiden tai entiteettien identiteettiä (esim. käyttämällä jonkun toisen henkilön jäsenyyttä); (x) rikkoa Yhdysvaltain vientilainsäädäntöä, mukaan lukien "Export Administration Act" ja "Export Administration Regulations", joita valvoo Yhdysvaltain kauppaministeriö; tai (xi) osallistua mihinkään toimintaan, joka rajoittaa tai estää jotakuta muuta käyttäjää käyttämästä palveluitamme tai nauttimasta niistä.

(D) Lupaudut tekemään ehdoitta yhteistyötä kanssamme, jos meidän on tutkittava mitään toimintaa, jonka epäillään tai tiedetään rikkoneen näitä käyttöehtoja.

(E) Lisäksi hyväksyt sovelluksen käyttöön liittyen, että (i) oma sovelluksen käyttösi on sallittua vain siinä tapauksessa, että hyväksyt nämä käyttöehdot; (ii) sovellus sisältää tekijänoikeudella suojattua materiaalia, kauppasalaisuuksia ja muita yrityksen ja lisensoijiemme omistamia materiaaleja; (iii) saat käyttää sovellusta vain palveluiden käyttöön; (iv) et käytä mitään ohjelmistoja tai palveluita yhdessä palvelun tai valtuutetun kolmannen osapuolen ohjelmiston kanssa, etkä myöskään käytä ohjelmistoja, jotka yrittävät muokata palvelua tai reitittää sitä uudelleen; (v) et valtuuta mitään kolmatta osapuolta käyttämään palvelua puolestasi automatisoitujen prosessien (esimerkiksi botit, hakurobotit tai palvelun välimuistiin aika ajoin tallennettavat tiedot) välityksellä ilman myöntämäämme erillistä kirjallista lupaa; (vi) et käytä mitään ohjelmistoja tai laitteita, jotka vähentävät palvelua suoraan käyttävien käyttäjien lukumäärää (tällaista toimintaa kutsutaan joskus kanavoinniksi ["multiplexing"] tai yhteyksien rajoittamiseksi ["pooling"]); (vii) et lainaa, vuokraa, liisaa ja alilisensoi sovellusta; (viii) sallit meidän lähettää ja toimittaa sinulle päivityksiä ja ilmoituksia osana sovelluksen käyttöäsi; (ix) sallit sovelluksen aika ajoin ladata ja asentaa tarjoamiamme päivityksiä, jotka on suunniteltu parantamaan, tehostamaan ja kehittämään sovellusta entisestään ja jotka saatetaan toimittaa ohjelmistovirheiden korjausten, tehostettujen toimintojen, uusien ohjelmistomoduulien ja täysien uusien versioiden muodossa; ja (x) jotta omistusoikeudellisia materiaaleja voidaan suojata, sinä tai mikään puolestasi toimiva kolmas osapuoli ei (paitsi mikäli tätä ei ole nimenomaisesti sallittu sovellettavan lain mukaisesti): (a) yritä selvittää sovelluksen valmistustapaa tai purkaa tai hajottaa sitä; (b) muokata tai luoda sovelluksesta johdettua materiaalia; (c) käytä sovellusta millään tavalla palvelukeskusten, osituskäytön tai muiden tietokonepalveluiden tarjoamiseen kolmansille osapuolille; (d) siirrä sovellusta tai tarjoa sen käytettävyyttä kokonaisuudessaan tai osittain Internetin tai minkään muun verkon kautta (paitsi yllä nimenomaisesti sallitulla tavalla); (e) myy, jakele, vuokraa, liisaa, alilisensoi tai muulla tavoin siirrä sovellusta millekään kolmannelle osapuolelle; tai (f) käytä sovelluksen komponentteja sellaisten sovellusten suorittamiseen, joita ei suoriteta sovelluksen osana.

(F) Paikallisia kieliä koskevat rajoitukset.  Palvelut eivät tue kaikkia paikallisia kieliä.  Jos paikallista kieltä ei tueta, palvelu käyttää oletusasetuksena vain englantia. Seuraavat sisältyvät tuettuihin kieliin: englanti, espanja, ranska, saksa, portugali, hollanti, tanska, ruotsi, suomi, norja, indonesia ja italia (tämä luettelo saattaa muuttua). Käytettäessä sovellusta paikallisella kielellä (muulla kuin englannin kielellä) tiettyihin palvelun ominaisuuksiin tai toimintoihin saattaa liittyä rajoituksia.

4. KÄYTTÄJÄN REKISTERÖITYMINEN

(A) Voidaksesi käyttää joitakin palveluidemme toimintoja sinun on mahdollisesti rekisteröidyttävä jäseneksi. Jos olet alle 13-vuotias, et voi rekisteröityä käyttäjäksi tai lähettää meille henkilötietoja muilla tavoin.

(B) Jos rekisteröidyt käyttäjäksi, lupaudut (i) antamaan oikeat, tarkat ja täydelliset tiedot itsestäsi rekisteröitymistä varten tai, jos käytät yrityksen “tiimi”toimintoja ja -palveluita (“tiimipalvelut”), yrityksesi nimen (“yrityskäyttäjä”); (ii) antamaan tarvittaessa luottokorttitietosi tai muut maksutiedot (“luottokortti”); (iii) ylläpitämään tai tarvittaessa päivittämään jäsenyyttäsi koskevia tietoja niiden pitämiseksi virheettöminä, ajantasaisina ja täydellisinä; (iv) valtuuttamaan meidät ja kumppanimme veloittamaan luottokortiltasi kaikki maksut, joita sinulle on koitunut palvelumme käytöstä; ja (iv) antamaan tarvittaessa oikeat, tarkat ja täydelliset rekisteröintitiedot jokaisen yrityskäyttäjän jäsenyyden (joista kukin on “tiimikäyttäjä”) kohdalla. Rekisteröitymisen aikana luot itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan (“jäsenyys”). Olet velvollinen suojaamaan jäsenyystietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden. Olet yksin vastuussa kaikesta jäsenyytesi alaisuudessa tapahtuvasta toiminnasta riippumatta siitä, oletko valtuuttanut kyseisen toiminnan. Lupaudut ottamaan meihin välittömästi yhteyttä, jos tulet tietoiseksi mahdollisesta turvallisuusrikkomuksesta tai jäsenyytesi valtuuttamattomasta käytöstä. Jos annat mitään tietoja, jotka ovat virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai epätäydellisiä tai jos meillä on syytä epäillä, että jotkin tietosi ovat virheellisiä, epätarkkoja, vanhentuneita tai epätäydellisiä, meillä on oikeus keskeyttää tai irtisanoa jäsenyytesi ja evätä kaikki palveluiden (tai niiden osien) nykyinen ja tuleva käyttö.

(C) Tiimipalvelut.

Jos käytät tiimipalveluita, hyväksyt ja vakuutat myös, että (a) yrityskäyttäjä on valtuuttanut sinut luomaan ja rekisteröimään yrityskäyttäjän jäsenyyttä varten; (b) sinut on valtuutettu lähettämään kutsuja kullekin tiimikäyttäjälle ("kutsu") tiimipalvelujen käyttöä varten; (c) sinä olet vastuussa kaikista yrityskäyttäjän ja kunkin tiimikäyttäjän toimista tai puuttuvista tiedoista näiden tahojen käyttäessä yrityskäyttäjän jäsenyyttä, mukaan lukien näiden käyttöehtojen, tietosuojakäytännön tai kansainvälisten, liittovaltiollisten, valtiollisten tai paikallisten lakien tai muiden määräysten tai säädösten rikkominen tai kolmansien osapuolien omistusoikeuksien rikkominen liittyen tällaisen tiimikäyttäjän palveluiden käyttöön; ja (d) sinä varmistat, että kukin tiimikäyttäjä on lukenut ja ymmärtänyt nämä käyttöehdot ja tietosuojakäytännön, mukaan lukien kaikki viestimuotoisia kutsuja ja sosiaalisen median kautta lähetettäviä kutsuja (alla esiteltyjen määritelmien mukaisesti) koskevat käyttöehdot, ja että he noudattavat kaikkia käyttöehtoja.

Käyttäessäsi tiimipalveluita voit lähettää kutsun tiimikäyttäjälle esimerkiksi sähköpostin tai pikaviestin välityksellä (kollektiivisesti “viestimuotoinen kutsu”) tai sosiaalisen median kautta (“sosiaalisen median kautta lähetettävä kutsu”). Tämä voi kattaa erilaisia sosiaalisen median (kuten Facebook) verkkosivustoja, ja niistä kuhunkin viitataan nimellä “sosiaalisen median sivusto”.

Jos lähetät viestimuotoisen kutsun, hyväksyt ja takaat, että (1) noudatat kaikkia kyseisen viestintäkanavan (kuhunkin niistä viitataan "viestintäkanavana") käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä; (2) sinulla on valtuutus käyttää ja lähettää viestimuotoinen kutsu tiimikäyttäjälle käyttäen tiliäsi yhdessä tällaisen viestintäkanavan ("viestitilisi") kanssa; (3) meillä on valtuutus antaa sähköpostiosoitteesi, ja/tai muita viestitiliisi liittyviä tietoja tiimikäyttäjälle; (4) varmistat, että viestitilisi tiedot ovat aina todenmukaiset ja virheettömät sinä aikana, jolloin käytät palveluita, ja että ne eivät sisällä virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja sinusta viestimuotoisen kutsun lähettäjänä; (5) tiimikäyttäjät voivat lähettää sinulle viestejä viestitilisi kautta; ja (6) et käytä viestikutsutoimintoa kenenkään käyttäjän häirintään tai ahdisteluun.

Jos lähetät kutsun sosiaalisen median kautta, hyväksyt ja takaat, että (1) noudatat kaikkia kyseisen sosiaalisen median sivuston käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöjä; (2) sinulla on valtuutus käyttää ja lähettää kutsu sosiaalisen median kautta tiimikäyttäjälle käyttäen sosiaalisen median sivustoa oman sosiaalisen median profiilisi ("sosiaalisen median profiili”) kautta; (3) meillä on valtuutus antaa sosiaalisen median profiilisi ja sen sisältämät tiedot tiimikäyttäjälle; (4) varmistat, että sosiaalisen median profiilisi tiedot ovat aina todenmukaiset ja virheettömät sinä aikana, jolloin käytät palveluita, ja että ne eivät sisällä virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja sinusta sosiaalisen median kautta lähetetyn kutsun lähettäjänä; (5) tiimikäyttäjät voivat lähettää sinulle viestejä sosiaalisen median profiilisi kautta; ja (6) et käytä sosiaalisen median kautta lähetettävän kutsun toiminnallisuutta kenenkään käyttäjän häirintään tai ahdisteluun. Suosittelemme, että luet huolellisesti niiden sosiaalisen median sivustojen käyttöehdot ja tietosuojakäytännöt, joiden kautta lähetät sosiaalisen median kutsuja. Kyseisten sivustojen käytäntöjen lukeminen ja hyväksyminen on vastuullasi ennen kuin lähetät kutsuja sosiaalisen median kautta.

5. KÄYTTÄJÄSISÄLTÖ

(A) Saatamme nyt tai tulevaisuudessa sallia käyttäjien esittää, julkaista, lähettää, siirtää tai muulla tavoin toimittaa saataville (kollektiivisesti “esittää”) sisältöä palveluidemme kautta ja esittää sitä muille käyttäjille. Tämä sisältö voi käsittää viestejä, tekstiä, kuvituksia, dataa, tiedostoja, kuvia, grafiikkaa, valokuvia, kommentteja, ääniä, musiikkia, videoita, informaatiota ja/tai muuta sisältöä tai materiaaleja (“käyttäjäsisältö”). Tässä myönnettyjen oikeuksien ja lisenssien mukaisesti kaikki käyttäjäsisältösi oikeudet ja laillinen omistajuus säilyvät sinulla. Me emme takaa minkäänlaista luottamuksellisuutta käyttäjäsisältöön nähden myöskään siinä tapauksessa, että sitä ei ole julkaistu palveluidemme kautta. On täysin omalla vastuullasi valvoa ja suojata mahdollisia immateriaalioikeuksia, joita sinulla saattaa olla omaan käyttäjäsisältöösi nähden. Me emme hyväksy mitään tähän sisältöön liittyvää vastuuta. Hyväksyt, että saatamme paljastaa henkilöllisyytesi ja muita hallussamme olevia tietoja lainvalvontaviranomaisille, mikäli julkaisemasi käyttäjäsisältö johtaa oikeustoimiin.

(B) Et esitä mitään käyttäjäsisältöä, joka on suojattu tekijänoikeudella, tavaramerkillä, patentilla, kauppasalaisuudella, moraalisella oikeudella tai muulla immateriaalioikeudella ja omistusoikeudella ilman kyseisen oikeuden omistajan nimenomaista lupaa. Olet yksin vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että et hankkinut tällaista lupaa, tai muista vahingoista, jotka aiheutuvat esittämästäsi käyttäjäsisällöstä.

(C) Lupaat ja takaat, että et esitä mitään sellaista käyttäjäsisältöä, joka:

(i) rikkoo tai loukkaa millään tavoin muiden käyttäjien oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit, kauppasalaisuudet, moraaliset oikeudet tai muut immateriaalioikeudet tai omistusoikeudet, joita kenellä tahansa henkilöllä tai entiteetillä saattaa olla; (ii) imitoi toista henkilöä tai on laiton, uhkaava, loukkaava, herjaava, yksityisyydensuojaa loukkaava, säädytön, epäsiveellinen, pornografinen tai muilla tavoin epämiellyttävä; (iii) rohkaisee käyttäytymistä, jota voidaan pitää rikollisena tai joka voi johtaa vastuuvelvollisuuteen tai joka rikkoo lakia millään tavalla; (iv) on mainos tuotteille tai palveluille tai pyrkii keräämään rahaa tai varoja; (v) sisältää henkilötietoja: esimerkiksi viestit, jotka sisältävät puhelinnumeroita, sosiaaliturvatunnuksia, tilinumeroita, osoitteita tai työntekijöiden suosituksia; (vi) sisältää jonkin kaavan, ohjeen tai neuvon, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa tai vammoja; tai (vii) on missä tahansa muodossa oleva ketjukirje.

Mikään sellainen käyttäytyminen, joka meidän yksinomaisen harkintamme perusteella rajoittaa muiden käyttäjien tapaa käyttää palveluitamme tai estää heitä nauttimasta niistä, ei myöskään ole sallittua.

(D) Me emme käytä käyttäjäsisältöäsi (esim. valokuvia ym.) ilman lupaasi. Jos olet myöntänyt meille luvan (esimerkiksi jakaa kuvasi Facebookissa tai näyttää kuvasi verkkosivustossamme jonkin kampanjan osana) toimittamalla meille käyttäjäsisältöä, takaat samalla, että omistaja on nimenomaisesti myöntänyt meille maailmanlaajuisen, tekijänpalkkioista vapautetun, pysyvän, peruuttamattoman, ei-yksinoikeudellisen, täysin alilisensoitavissa ja siirrettävissä olevan oikeuden ja lisenssin käyttää käyttäjäsisältöä (kokonaisuutena tai osina) ja kopioida ja jaella sitä, luoda siitä johdettuja teoksia (mukaan lukien käännökset), esittää sitä julkisesti sekä siirtää ja julkaista sitä pyytämälläsi tavalla. Me voimme käyttää tätä oikeutta koko sen tekijänoikeusjakson ajan, joka saattaa olla olemassa tällaiselle käyttäjäsisällölle. Lisäksi myönnät muille käyttäjille luvan käyttää käyttäjäsisältöäsi ja käyttää, kopioida ja jaella sitä, luoda siitä johdettuja teoksia, esittää sitä julkisesti sekä siirtää ja julkaista käyttäjäsisältöäsi henkilökohtaista ja kaupallista käyttöä varten palveluidemme toiminnallisuuden ja näiden käyttöehtojen sallimalla tavalla. Yllä mainituista seikoista riippumatta luovut kaikista mahdollisista vaateista, jota sinulla saattaa olla nyt tai myöhemmin millä tahansa lainkäyttöalueella koskien niin kutsuttuja “moraalisia oikeuksia” käyttäjäsisältöön liittyen.

(E) Esittämällä käyttäjäsisältöä myönnät meille myös oikeuden (ilman velvoitetta) käyttää henkilökohtaisia tietojasi mukaan lukien rajoituksetta oma nimesi ja maantieteellinen sijaintisi liittyen käyttäjäsisältösi lähetykseen, tulostamiseen, esittämiseen verkossa tai muuhun käyttöön sillä edellytyksellä, että kaikki tällaiset käyttötavat ovat tietosuojakäytäntömme mukaisia.

(F) Osana kampanjoita sekä tietyissä muissa tapauksissa saatat myöntää meille luvan jakaa tai käyttää käyttäjäsisältöäsi verkkosivustossamme tai jonkin kolmannen osapuolen käyttöympäristössä. Tällaisissa tapauksissa hyväksyt, että voimme käyttää käyttäjäsisältöäsi palveluidemme markkinointiin ja että käyttäjäsisältöäsi voidaan näyttää kolmansien osapuolien mainosten tai sisällön läheisyydessä. Hyväksyt, että sinulle ei makseta mitään korvausta käyttäjäsisältösi käytöstä.

(G) Osallistumisesi viestintään palveluiden kautta, jos tällaista viestintää tapahtuu ja jos se on meidän sallimaamme, tapahtuu reaaliaikaisesti, emmekä me editoi, sensuroi tai kontrolloi sitä muilla tavoin. Meillä on oikeus (mutta ei velvoitetta) valvoa käyttäjäsisältöä. Meillä on oman harkintamme mukainen oikeus muokata käyttäjäsisältöä, kieltäytyä sen julkaisusta, poistaa sisältöä tai poistaa pääsy siihen mistä tahansa syystä.

6. PALVELUSISÄLLÖN JA KOLMANSIEN OSAPUOLIEN KUVAT, OHJELMISTOT JA LINKIT

(A) Me tarjoamme palvelumme ja palvelusisältömme muiden muassa koulutus-, viihde-, markkinointi- ja/tai kaupallisiin tarkoituksiin näissä käyttöehdoissa ilmoitetulla tavalla. Et voi tukeutua mihinkään palveluissamme ilmaistuihin tietoihin tai mielipiteisiin mitään muuta tarkoitusta varten. Kaikissa tapauksissa on omalla vastuullasi arvioida palvelusisällön oikeellisuus, ajantasaisuus, täydellisyys tai hyödyllisyys. Me emme kanna vastuuta tai vastuuvelvollisuutta mistään käyttäjäsisällöstä, mielipiteestä tai kommenteista, joita on julkaistu verkkosivustossa, sovelluksessa tai verkkosivustoon tai sovellukseen mahdollisesti liitetyissä kolmannen osapuolen verkkosivustoissa. Emme myöskään myönnä mitään ilmaistua tai oletettua takuuta käyttäjäsisällön paikkansapitävyydestä, tekijänoikeuksien noudattamisesta, laillisuudesta tai mistään muusta käyttäjäsisällön ominaisuudesta, emmekä me ole missään olosuhteissa vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka ovat aiheutuneet käyttäjäsisällön käytöstä.

(B) Monissa tapauksissa palvelusisältö sisältää kolmansien osapuolien julkaisemaa sisältöä tai tällaisten tahojen ilmaisemia mielipiteitä. Ymmärrät, että me emme takaa emmekä ole vastuussa palveluidemme kautta ilmaistujen mielipiteiden, neuvojen tai väitteiden paikkansapitävyydestä, ajantasaisuudesta, täydellisyydestä tai luotettavuudesta, jos niiden takana on kukaan muu kuin joku valtuutettu työntekijämme tai edustajamme, joka on ilmaissut ne virallisessa roolissaan. Ymmärrät ja hyväksyt myös, että saatat kohdata palvelussamme kolmansien osapuolien sisältöä, joka voi olla loukkaavaa, säädytöntä, virheellistä tai sopimatonta, ja ilmoitat täten luopuvasi mistään laillisista tai muista oikeuksista tai korjauskeinoista, joita sinulla saattaa olla meitä vastaan tällaiseen sisältöön liittyen.

(C) Palvelumme saattavat linkittyä tai sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat kolmansien osapuolien ylläpitämiä. Vieraillessasi muissa verkkosivustoissa on omalla vastuullasi noudattaa näihin linkkeihin liittyviä tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja. Hyväksyt, että nämä linkit saattavat tahattomasti johtaa verkkosivustoihin, jotka sisältävät mahdollisesti epäsopivana tai loukkaavana pidettävää sisältöä. Me emme ylläpidä, hallitse tai välttämättä suosittele tällaisten ulkopuolisten tahojen verkkosivustojen sisältöä millään tavoin. Otat itse täyden vastuun käyttämistäsi kolmansien osapuolien linkeistä ja hyväksyt, että me emme ole vastuussa mistään kolmansien osapuolien verkkosivustoissa julkaistusta sisällöstä, emmekä myöskään ole korvausvelvollisia mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat kolmansiin osapuoliin tai niiden verkkosivustoihin liittyvästä toiminnastasi.

(D) Osana palveluitamme saat mahdollisesti käyttää tiettyjä (i) valokuvia, kuvituksia tai muita kuvia (“kuvat”) ja/tai (ii) ohjelmistoja, widget-laajennuksia tai muita sovelluksia (“ohjelmistot”), jotka ovat jonkin kolmannen osapuolen kehittämiä, omistamia tai lisensoimia.  Näiden kuvien ja ohjelmistojen käyttöösi saatetaan soveltaa lisäkäyttöehtoja.  Jos kuvien ja ohjelmistojen mukana toimitetaan tai vaaditaan kolmannen osapuolen lisenssisopimus, näiden kuvien ja ohjelmistojen käyttö on näiden käyttöehtojen lisäksi kyseisen lisenssisopimuksen säätelemää. Saat käyttää kuvia ja ohjelmistoja ainoastaan palveluiden osana.  Kuvien ja ohjelmistojen käyttöäsi koskevat seuraavat ehdot: (i) et saa poistaa, muokata tai millään tavoin peittää tai vääristää mitään kuvien ja ohjelmistojen sisältämää tekijänoikeutta, tavaramerkkiä tai muita omistusoikeudellisia ilmoituksia; (ii) et saa myydä, muokata, käyttää uudelleen, muuttaa koodia, purkaa, selvittää ohjelmistojen valmistustapaa, luoda johdettuja teoksia tai yrittää selvittää lähdekoodia kuvien ja ohjelmistojen kohdalla; (iii) yritys saattaa luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi ulkopuolisille palveluntarjoajille tarpeen mukaan, jotta nämä tahot voivat toimittaa kuvia ja ohjelmistoja; (iv) yritys pidättää itsellään oikeuden muokata ja muuttaa kuvia ja ohjelmistoja milloin tahansa tai lopettaa niiden tarjoamisen; (v) yritys ei tarjoa mitään takuita palveluiden yhteydessä tarjottaviin kolmansien osapuolien kuviin tai ohjelmistoihin liittyen ja nimenomaisesti kieltää kaikki niitä koskevat korvausvelvollisuudet.

Lupaat suojella ja puolustaa yritystä ja vapauttaa sen kaikista korvausvelvollisuuksista ja vaateista, joita yritystä vastaan saatetaan esittää suoraan tai epäsuorasti kolmansien osapuolien kuvien ja ohjelmistojen käyttösi tai mahdollisten väärinkäytösten seurauksena. Kolmansien osapuolien kuvien ja ohjelmistojen toimittajat ovat näiden käyttöehtojen ulkopuolisia osapuolia edustavia edunsaajia, mitä tulee heidän oikeuksiensa käyttöön näiden käyttöehtojen mukaisesti.

Tässä osiossa listatut ulkopuoliset toimittajat eivät esitä mitään väitteitä tai takuita palveluiden kanssa tarjottuihin kuviin tai ohjelmistoihin liittyen, ja nämä tahot nimenomaisesti kiistävät kaikki kuvien ja ohjelmistojen käytöstä väitetysti aiheutuneet vastuut ja velvoitteet (suorat, epäsuorat ja seuraamukselliset).

Olet yksin vastuussa kolmansia osapuolia edustavien palveluntarjoajien kautta hankittujen maksullisten tilausten ja/tai tilien moitteettomasta hallinnasta ja ylläpidosta. Jos haluat peruuttaa tai lopettaa maksullisen tilauksesi ja/tai tilisi jonkin kolmannen osapuolen palvelussa, sinun tulee tehdä se kyseisen tahon (ei meidän yrityksemme) kanssa.

7. MAKSUT JA NIIDEN SUORITTAMINEN

Hyväksyt sen, että GoDaddy.com, LLC., Go Daddy Operating Companyn tytäryhtiö, voi veloittaa maksutapasi ja noudattaa tietosuojakäytäntömme määräyksiä.

(A) YLEISET KÄYTTÖEHDOT, MUKAAN LUKIEN AUTOMAATTISEN UUSIMISEN EHDOT. Maksu erääntyy tilauksen yhteydessä eikä ole hyvitettävissä. Suostut maksamaan kaikki palveluista veloitettavat maksut niiden tilaamisen yhteydessä. Mitään maksuja ei palauteta, ellei hyvityskäytännössä toisin mainita.

Hintojen muutokset. Yhtiö pidättää oikeuden muuttaa hintojaan ja maksujaan milloin tahansa. Muutokset julkaistaan ​​tässä verkkosivustossa, ja ne tulevat voimaan välittömästi ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Jos olet ostanut tai hankkinut palveluja kuukausia tai vuosia kestäneen jakson ajan, hintojen ja maksujen muutokset tulevat voimaan, kun kyseisiä palveluja tullaan uusimaan alla kuvatulla tavalla.

Maksutyypit. Mikäli sitä ei ole kielletty tuotekohtaisissa sopimuksissa, voit maksaa palveluista käyttämällä voimassa olevaa Visa-, Mastercard-, Amex- tai Discover-luottokorttia (kukin näistä on "maksutapa"). "Pikakassa"-ominaisuus tekee tilauksen palvelusta automaattisesti ja veloittaa maksun käyttäen tilisi oletusasetukseksi määritettyä Pikakassa-maksutapaa. Vahvistus tilauksesta lähetetään tilisi sähköpostiosoitteeseen. Tiedostossasi oleva maksutapa on pidettävä voimassa, jos tililläsi on aktiivisia palveluita. Lisäksi hyväksyt, että maksujen käsittelypaikka voi muuttua mistä tahansa syystä, mukaan lukien valitun maksutavan tyyppi, valittu valuutta tai maksutapaasi tehdyt muutokset tai päivitykset.

Myönnettävät hyvitykset. Hyväksyt, että jos maksutavallesi maksetaan hyvityksiä, yrityksen myöntämä hyvityskuitti on vain vahvistus siitä, että yritys on lähettänyt hyvityksen alkuperäisen myynnin ajankohtana käytetylle maksutavalle. Yhtiöllä ei ole valtaa sen suhteen, milloin hyvitys lisätään maksutapasi saldoon. Hyväksyt myös sen, että maksutapaasi yhdistetty maksupalveluntarjoaja ja/tai yksittäinen maksupankki myöntävät ja säätävät hyvityksen kirjaamisen aikarajat ja että tällaiset hyvityksen kirjaamisen aikarajat voivat vaihdella viidestä (5) työpäivästä täyteen laskutusjaksoon tai jopa pidempään.

Jos hyvitys suoritetaan maksutavallesi mutta maksutapaan liittyvä maksupalveluntarjoaja, maksun käsittelijä tai maksutapaan yhdistetty yksittäinen pankki asettaa rajoituksia hyvityksille, mukaan lukien hyvitysten ajoitusta tai lukumäärää koskevat rajoitukset, yritys pidättää itsellään oman harkintansa mukaan oikeuden hyvityksen myöntämiseen joko (i) myymäläkrediittinä; (ii) myöntämällä yrityssekin, joka lähetetään tilisi tiedoissa olevaan postiosoitteeseen; tai (iii) (joillakin lainkäyttöalueilla) pankkisiirrolla, jos maksujen käsittelijä ei voi suorittaa hyvitystä käyttäen alkuperäistä maksutapaa. Yrityksellä on myös oikeus tarjota hyvitys asiakkaille myymäläluottona, vaikka maksutavalle ei olisi asetettu hyvityksiin liittyviä rajoituksia.

Kuukausittaisen laskutuksen päivämäärä. Jos sinua laskutetaan kuukausittain, kuukausittainen laskutuspäiväsi perustuu palvelun ostamiskuukauden päivämäärään, ellei kyseinen päivämäärä ole kuukauden 28. päivän jälkeen. Tässä tapauksessa laskutuspäiväsi on joka kuukauden 28. päivä.

Automaattisen uusimisen ehdot. Lakisääteisiä vaatimuksia lukuun ottamatta yritys ei säilytä paperikopioita tai sähköisiä versioita mandaateista, ostotilauksista tai suoraveloitusasiakirjoista ja/tai mistään allekirjoitetuista suostumuksista, jotka liittyvät automaattisten uusimispalvelumme käyttöösi, emmekä siksi pysty tarjoamaan mitään tämänkaltaisia asiakirjoja pyynnöstä. Voit tarkastella automaattisen uusimisen asetuksiasi koska tahansa kirjautumalla sisään tiliisi yrityksen palvelussa.

JOTTA VOISIMME VARMISTAA, ETTÄ PALVELUISSASI EI ESIINNY KÄYTTÖKATKOKSIA EIKÄ NIIDEN TOIMINTA PÄÄTY ODOTTAMATTA, AUTOMAATTINEN UUSIMINEN TARJOTAAN KAIKKIEN PALVELUJEN KOHDALLA. TÄSSÄ OSIOSSA KUVATTUJA SYITÄ LUKUUN OTTAMATTA AUTOMAATTINEN UUSIMINEN UUSII PALVELUN AUTOMAATTISESTI SEN VOIMASSAOLON PÄÄTTYESSÄ. PALVELU UUSITAAN SAMANPITUISEKSI AJAKSI KUIN VIIMEISIMMÄN PALVELUJAKSON KESTO. JOS VIIMEISIMMÄN PALVELUJAKSOSI PITUUS OLI ESIMERKIKSI YKSI VUOSI, MYÖS UUSIMISJAKSON PITUUS ON NORMAALISTI YKSI VUOSI. JOS UUSIMINEN EI KUITENKAAN ONNISTU TIETOIHIMME SISÄLTYVÄÄ MAKSUTAPAA KÄYTTÄEN, YRITYS SAATTAA YRITTÄÄ UUSIA ASIANOMAISEN PALVELUN ALKUPERÄISTÄ TILAUSJAKSOA LYHYEMMÄKSI AJAKSI SIINÄ MÄÄRIN KUIN ON TARPEEN MAKSUTAPAHTUMAN ONNISTUMISEKSI.

PAITSI SIINÄ TAPAUKSESSA, ETTÄ POISTAT AUTOMAATTISEN UUSIMISEN KÄYTÖSTÄ, YRITYS UUSII PALVELUSI VOIMASSAOLON AUTOMAATTISESTI JA VELOITTAA MAKSUN SILTÄ MAKSUTAVALTA, JOKA ON MERKITTY TILISI TIETOIHIN KYSEISEN PALVELUN KOHDALLA, TAI YRITYKSEN TIEDOISSA OLEVALTA VARAMAKSUTAVALTA. PALVELUIDEN AUTOMAATTISEN UUSIMISEN YHTEYDESSÄ YRITYS YRITTÄÄ ENSIN VELOITTAA MAKSUN KÄYTTÄÄ MAKSUTAPAA, JOKA ON LIITETTY KYSEISEEN PALVELUUN TILILLÄSI. MIKÄLI YRITYS EI PYSTY VELOITTAMAAN MAKSUA TÄLTÄ MAKSUTAVALTA, YRITÄMME VELOITTAA SEN MAKSUTAVALTA, JOKA ON ILMOITETTU “VARAMAKSUTAVAKSI” TILISI KOHDALLA. UUSIMISET VELOITETAAN YRITYKSEN SENHETKISILLÄ HINNOILLA. ILMAISET ANTAVASI HYVÄKSYNTÄSI SILLE, ETTÄ NÄMÄ HINNAT VOIVAT OLLA KORKEAMPIA TAI ALHAISEMPIA KUIN ALKUPERÄISESTÄ PALVELUJAKSOSTA VELOITETUT HINNAT. JOS HALUAT TARKASTELLA SINUA JA PALVELUITASI KOSKEVIA UUSIMISASETUKSIA, SINUN TARVITSEE VAIN KIRJAUTUA SISÄÄN TILISI HALLINTAOSIOON TÄSTÄ SIVUSTOSTA JA NOUDATTAA NÄITÄ OHJEITA. JOS ET HALUA, ETTÄ MITÄÄN PALVELUISTASI UUSITAAN AUTOMAATTISESTI, VOIT PERUUTTAA UUSIMISEN. TÄSSÄ TAPAUKSESSA PALVELUJESI VOIMASSAOLO PÄÄTTYY SENHETKISEN JAKSON LOPUSSA, PAITSI SIINÄ TAPAUKSESSA, ETTÄ UUSIT PALVELUT MANUAALISESTI ENNEN TÄTÄ AJANKOHTAA. TOISIN SANOIN: MIKÄLI PÄÄTÄT PERUUTTAA TUOTTEESI, ETKÄ UUSI PALVELUIDESI VOIMASSAOLOA MANUAALISESTI ENNEN NIIDEN VANHENTUMISTA, PALVELUISSASI VOI ESIINTYÄ KÄYTTÖKATKOKSIA TAI SAATAT MENETTÄÄ NE KOKONAAN, EIKÄ YRITYS EI OLE TÄSTÄ VASTUUSSA SINULLE TAI MILLEKÄÄN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE.

YRITYS VOI LISÄKSI OSALLISTUA "TOISTUVIIN LASKUTUSOHJELMIIN" TAI "TILIN PÄIVITTÄMISPALVELUIHIN", JOITA LUOTTOKORTTIPALVELUSI TOIMITTAJA MAHDOLLISESTI TUKEE (TÄMÄ RIIPPUU VIIME KÄDESSÄ PANKKISI OSALLISTUMISESTA). JOS EMME PYSTY VELOITTAMAAN OLEMASSA OLEVAA MAKSUTAPAASI, LUOTTOKORTTISI TOIMITTAJA (TAI PANKKISI) VOI ILMOITTAA MEILLE PÄIVITYKSISTÄ LUOTTOKORTTINUMEROOSI JA/TAI SEN VOIMASSAOLON PÄÄTTYMISPÄIVÄÄN, TAI NÄMÄ TAHOT VOIVAT VELOITTAA UUTTA LUOTTOKORTTIASI PUOLESTASI AUTOMAATTISESTI ILMOITTAMATTA SIITÄ MEILLE. MIKÄLI ME SAAMME ILMOITUKSEN PÄIVITYKSISTÄ LUOTTOKORTTINUMEROOSI JA/TAI SEN VOIMASSAOLON PÄÄTTYMISPÄIVÄÄN, YRITYS PÄIVITTÄÄ TOISTUVAN LASKUTUSOHJELMAN VAATIMUSTEN MUKAISESTI MAKSUPROFIILISI AUTOMAATTISESTI PUOLESTASI. YRITYS EI TARJOA MITÄÄN TAKUITA SEN SUHTEEN, ETTÄ ME TULEMME PYYTÄMÄÄN TAI SAAMAAN PÄIVITETTYJÄ LUOTTOKORTTITIETOJA. HYVÄKSYT, ETTÄ ON TÄYSIN OMALLA VASTUULLASI MUOKATA JA YLLÄPITÄÄ TILISI ASETUKSIA, MUKAAN LUKIEN (I) TUOTTEIDEN PERUUTTAMINEN JA (II) SEN VARMISTAMINEN, ETTÄ TILIISI LIITTYVÄT MAKSUTAVAT OVAT VOIMASSA JA AJAN TASALLA. HYVÄKSYT MYÖS, ETTÄ JOS ET HUOLEHDI TÄSTÄ, SEURAUKSENA VOI OLLA PALVELUIDEN KESKEYTYMINEN TAI NIIDEN MENETTÄMINEN, EIKÄ YRITYS OLE TÄSTÄ MISSÄÄN VASTUUSSA SINULLE TAI MILLEKÄÄN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE.

Jos yritys ei jostakin syystä pysty veloittamaan koko erääntyvää summaa maksutavaltasi, tai jos yritys saa ilmoituksen takaisinperinnästä, peruuttamisesta, maksukiistasta tai siltä veloitetaan sakko jostakin maksusta, jonka se on aiemmin veloittanut maksutavaltasi, hyväksyt, että yritys voi hyödyntää kaikkia käytettävissä olevia laillisia oikeussuojakeinoja saadakseen maksun, mukaan lukien kaikkien puolestasi rekisteröityjen tai uusittujen verkkotunnusten tai palvelujen välitön peruuttaminen ilman erillistä ilmoitusta sinulle. Yritys pidättää myös oikeuden veloittaa kohtuulliset "hallinnolliset" maksut (i) tehtävistä, joita yritys saattaa suorittaa palvelujensa normaalin laajuuden ulkopuolella, (ii) lisäajasta ja/tai kustannuksista, joita yritykselle voi aiheutua palvelujensa tarjoamisesta, ja/tai (iii) tämän sopimuksen rikkomisesta (yritys päättää tästä yksinomaisen harkintansa mukaan). Tyypillisiä hallinto- tai käsittelymaksuskenaarioita ovat muun muassa (i) asiakaspalveluongelmat, jotka vaativat lisää henkilökohtaista aikaa tai huomiota; (ii) verkkotunnukseesi liittyvät UDRP-toimet ja/tai riidat, jotka edellyttävät kirjanpito- tai lakipalveluja, riippumatta siitä, onko niiden suorittajana yrityksen henkilökunta vai yrityksen kanssa toimivat ulkopuoliset yritykset; (iii) kaikkien sellaisten kustannusten ja maksujen (mukaan lukien palveluiden kustannukset) takaisinhankinta, joita yritykselle aiheutuu takaisinperinnästä tai muista maksukiistoista, joiden taustalla olet sinä tai oma pankkisi tai maksutapasi käsittelijä. Nämä hallinnolliset maksut tai käsittelymaksut laskutetaan käyttäen maksutapaa, joka yrityksellä on tiedoissaan kohdallasi.

Yritys saattaa tarjota tuotetason hinnoittelua eri valuutoissa. Tapahtuma käsitellään valitussa valuutassa, ja kassalla näkyvä hinta on todellinen maksettavaksi tuleva summa. Tiettyjen maksutapojen kohdalla maksutapasi myöntäjä voi veloittaa sinulta ulkomaisen maksutapahtuman taksan tai muun maksun, joka voidaan lisätä tiliotteessa tai merkinnässä näkyvästä lopullisesta summasta erillisenä summana. Saat lisätietoja tästä maksutapasi myöntäjältä. Valitusta valuutasta riippumatta hyväksyt lisäksi, että sinulta voidaan veloittaa arvonlisävero ("ALV”/VAT"), tavara- ja palveluvero ("GST"), tai muita paikallisia maksuja ja/tai veroja pankkisi perusteella tai sen mukaan, mikä laskutustietojesi osoiteosiossa ilmoitettu maa on.

(B) HYVITYSKÄYTÄNTÖ

Hyvityksiä varten saatavilla olevat tuotteet ja palvelut on kuvailtu täällä (“Hyvityskäytäntö”).

8. KORVAUSVELVOLLISUUS

Lupaat suojella yritystä ja vapauttaa sen kaikista korvausvelvollisuuksista ja vaateista, joita saatetaan esittää yritystä vastaan tai sen virkailijoita, johtajia, työntekijöitä, emoyhtiöitä, kumppaniyrityksiä, seuraajia, edustajia, jakelukumppaneita, tytäryhtiöitä ja näihin liittyviä yrityksiä vastaan kattaen kaikki vaateet, vastuuvelvollisuudet, menetykset, vahingot, velvoitteet, kulut ja kustannukset (mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot), jotka aiheutuvat seuraavista seikoista tai liittyvät niihin millään tavalla: (i) palveluidemme käyttösi; (ii) toimittamasi tai jäsenyytesi kautta toimitettu käyttäjäsisältö; (iii) näiden käyttöehtojen todellinen tai väitetty rikkominen taholtasi; (iv) minkä tahansa meille antamasi takuun tai vakuutuksen rikkominen; (v) tekemäsi laiminlyönnit, tai jos olet yrityskäyttäjä, kenen tahansa tiimikäyttäjäsi toimet, laiminlyönnit, näiden käyttöehtojen rikkominen ja/tai sovellettavien lakien rikkominen; ja (vi) mikä tahansa jäsenyyteesi liittyvä toiminta (mukaan lukien kolmansien osapuolien immateriaalioikeuksien rikkominen tai huolimaton tai laiton käyttäytyminen), jonka takana olet joko sinä tai kuka tahansa henkilö, joka käyttää verkkosivustoa, sovellusta tai palveluita jäsenyytesi kautta. Myönnyt toimimaan täysin yhteistyössä kanssamme liittyen sellaisten vaateiden puolustamiseen, joiden kohdalla sovelletaan tässä asiakirjassa mainittuja velvoitteitasi.

9. TAKUITA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE; LUOPUMINEN JA VAPAUTUS OIKEUKSISTA

(A) HYVÄKSYT NIMENOMAISESTI, ETTÄ KÄYTÄT PALVELUITAMME OMALLA RISKILLÄSI. PALVELUMME JA NIIDEN SISÄLTÖ (MUKAAN LUKIEN OHJELMISTOT) TARJOTAAN SELLAISENAAN ILMAN MITÄÄN ILMAISTUJA TAI OLETETTUJA TAKUITA. AIEMMIN MAINITTUJA SEIKKOJA RAJOITTAMATTA JA LAINSÄÄDÄNNÖN SALLIMISSA RAJOISSA YRITYS JA SEN VIRKAILIJAT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, EMOYHTIÖT, KUMPPANIYRITYKSET, SEURAAJAT, EDUSTAJAT, JAKELUKUMPPANIT JA TYTÄRYHTIÖT SEKÄ NÄIHIN LIITTYVÄT YRITYKSET KIISTÄVÄT KAIKKI TAKUUT, MUKAAN LUKIEN: (1) TAKUUT SIITÄ, ETTÄ PALVELUMME VASTAAVAT ODOTUKSIASI; (2) TAKUUT PALVELUIDEMME TAI NIIDEN SISÄLLÖN KÄYTETTÄVYYDESTÄ, PAIKKANSAPITÄVYYDESTÄ, TURVALLISUUDESTA, HYÖDYLLISYYDESTÄ, AJANTASAISUUDESTA TAI INFORMATIIVISESTA SISÄLLÖSTÄ; (3) TAKUUT OMISTUSOIKEUDESTA, LOUKKAAMATTOMUUDESTA, MYYNTIKELPOISUUDESTA TAI SOPIVUUDESTA TIETTYYN TARKOITUKSEEN; (4) TAKUUT PALVELUILLE TAI TUOTTEILLE, JOTKA ON SAATU PALVELUIDEMME KAUTTA TAI JOITA ON MAINOSTETTU TAI KÄYTETTY NIIDEN VÄLITYKSELLÄ; (5) TAKUUT, JOTKA KOSKEVAT PALVELUIDEMME KÄYTÖN KAUTTA HANKITTUJEN TULOSTEN OIKEELLISUUTTA TAI LUOTETTAVUUTTA; (6) TAKUUT SIITÄ, ETTÄ PALVELUIDEMME KÄYTTÖSI ON TURVATTUA TAI KESKEYTYMÄTÖNTÄ; JA (7) TAKUUT SIITÄ, ETTÄ PALVELUISSAMME TAI NIIDEN SISÄLLÖSSÄ (MUKAAN LUKIEN OHJELMISTOT) MAHDOLLISESTI ESIINTYVÄT VIRHEET KORJATAAN. MITÄÄN NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN ULKOPUOLISIA TAKUITA EI OLE OLEMASSA. ME EMME MYÖNNÄ MINKÄÄNLAISIA TAKUITA INHIMILLISIÄ TAI KONEEN AIHEUTTAMIA VIRHEITÄ VASTAAN EMMEKÄ LAIMINLYÖNTEJÄ, VIIVEITÄ, KESKEYTYKSIÄ TAI MENETYKSIÄ VASTAAN (MUKAAN LUKIEN TIETOJEN MENETYS). ME EMME MYÖNNÄ MINKÄÄNLAISIA TAKUITA SIITÄ, ETTÄ VERKKOSIVUSTON TAI SOVELLUKSEN KAUTTA LADATTAVAT TIEDOSTOT EIVÄT SISÄLLÄ TROIJALAISIA, MATOJA TAI MUUTA HAITALLISTA KOODIA, JOLLA ON SAASTUTTAVIA TAI VAHINGOLLISIA OMINAISUUKSIA. TÄMÄ TAKUUTA KOSKEVA VASTUUVAPAUSLAUSEKE MUODOSTAA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN OLENNAISEN OSAN. JOS OLET TYYTYMÄTÖN MIHIN TAHANSA PALVELUN OSAAN TAI MIHIN TAHANSA NÄIDEN KÄYTTÖEHTOJEN OSAAN, AINOA KÄYTETTÄVISSÄSI OLEVA KORJAUSTOIMENPIDE ON PALVELUN KÄYTÖN LOPETTAMINEN. VOIMME MUUTTAA PALVELUA TAI SEN OMINAISUUKSIA MILLÄ TAVALLA TAHANSA, KOSKA TAHANSA JA MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ. VAIKKA OLEMME TEHNEET PARHAAMME TOIMITTAAKSEMME OIKEELLISIA TIETOJA VERKKOSIVUSTOSSAMME JA SOVELLUKSESSAMME, ME EMME OLE VASTUUSSA KYSEISTEN TIETOJEN OIKEELLISUUDESTA TAI TÄYDELLISYYDESTÄ.

(B) HYVÄKSYT, ETTÄ YRITYS JA SEN VIRKAILIJAT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT, LISENSOIJAT TAI TOIMITTAJAT EIVÄT OLE MILLÄÄN TAVALLA VASTUUSSA TAI KORVAUSVELVOLLISIA SINULLE MINKÄÄN VASTUUVELVOLLISUUTEEN TAI KORVAUSVELVOLLISUUTEEN LIITTYVÄN TEORIAN PERUSTEELLA, MITÄ TULEE VERKKOSIVUSTON, SOVELLUKSEN, PALVELUN TAI SISÄLLÖN KÄYTTÖÖSI. HYVÄKSYT ERITYISESTI, ETTÄ YRITYS EI OLE VASTUUSSA MINKÄÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN HALVENTAVASTA, LOUKKAAVASTA TAI LAITTOMASTA KÄYTÖKSESTÄ JA ETTÄ TÄMÄNKALTAISESTA TOIMINNASTA AIHEUTUVIEN HAITTOJEN TAI VAHINKOJEN RISKI ON TÄYSIN OMALLA VASTUULLASI. LUOVUT TÄTEN PYSYVÄSTI KAIKISTA VAATEISTA, JOITA SINULLA MAHDOLLISESTI ON YRITYSTÄ VASTAAN TAI SEN VIRKAILIJOITA, JOHTAJIA, TYÖNTEKIJÖITÄ, EDUSTAJIA, LISENSOIJIA TAI TOIMITTAJIA VASTAAN (MUKAAN LUKIEN RAJOITTUMATTA VAATEET, JOTKA PERUSTUVAT YRITYKSEN, SEN VIRKAILIJOIDEN, JOHTAJIEN, TYÖNTEKIJÖIDEN, EDUSTAJIEN, LISENSOIJIEN TAI TOIMITTAJIEN LAIMINLYÖNTEIHIN) LIITTYEN MENETYKSIIN TAI VAHINKOIHIN, JOITA MAHDOLLISESTI KÄRSIT SIVUSTON, SOVELLUKSEN, PALVELUN TAI PALVELUN SISÄLLÖN KÄYTTÖSI SEURAUKSENA.

10. VASTUUN RAJOITUKSET

(A) YRITYS TAI SEN VIRKAILIJAT, JOHTAJAT, TYÖNTEKIJÄT, EMOYHTIÖT, KUMPPANIYRITYKSET, SEURAAJAT, EDUSTAJAT, JAKELUKUMPPANIT JA TYTÄRYHTIÖT SEKÄ NÄIHIN LIITTYVÄT YRITYKSET EIVÄT OLE MISSÄÄN TAPAUKSESSA VASTUUSSA MISTÄÄN EPÄSUORISTA, TAHATTOMISTA, ERITYISISTÄ, SEURAAMUKSELLISISTA TAI VAROITTAVISTA VAHINGONKORVAUKSISTA (VAIKKA MEITÄ OLISI VAROITETTU VAHINKOJEN MAHDOLLISUUDESTA), JOTKA AIHEUTUVAT PALVELUISTAMME TAI NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN TAI LIITTYVÄT NIIHIN MILLÄÄN TAVALLA. JOS OLET TYYTYMÄTÖN PALVELUIHIMME, MUKAAN LUKIEN PALVELUSISÄLTÖ, AINOA KÄYTETTÄVISSÄSI OLEVA KORJAUSTOIMENPIDE ON PALVELUIDEN KÄYTÖN LOPETTAMINEN. TÄMÄ RAJOITUS KOSKEE MYÖS VAHINGONKORVAUKSIA, JOTKA LIITTYVÄT PALVELUISSAMME MAINOSTETTUJEN TUOTTEIDEN VASTAANOTTOON TAI PALVELUISSAMME ESITETTYIHIN LINKKEIHIN SEKÄ PALVELUMME TAI SEN SISÄLTÄMIEN LINKKIEN TAI MAINOSTEN KAUTTA SAATUIHIN TIETOIHIN TAI NEUVOIHIN. TÄMÄ RAJOITUS KOSKEE MYÖS VAHINGONKORVAUKSIA, JOTKA LIITTYVÄT KOLMANNEN OSAPUOLEN JULKAISEMAAN SISÄLTÖÖN TAI PALVELUJAMME KÄYTTÄVÄN KOLMANNEN OSAPUOLEN KÄYTTÄYTYMISEEN.

(B) TÄMÄN ASIAKIRJAN SISÄLTÄMISTÄ SEIKOISTA RIIPPUMATTA YRITYKSEN TAI SEN VIRKAILIJOIDEN, JOHTAJIEN, TYÖNTEKIJÖIDEN, EMOYHTIÖIDEN, KUMPPANIYRITYSTEN, SEURAAJIEN, EDUSTAJIEN, JAKELUKUMPPANIEN JA TYTÄRYHTIÖIDEN SEKÄ NÄIHIN LIITTYVIEN YRITYSTEN KUMULATIIVINEN KORVAUSVELVOLLISUUS EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA YLITÄ YRITYKSEN SINULTA EDELLISEN KAHDENTOISTA (12) KUUKAUDEN AIKANA VASTAANOTTAMIEN MAKSUJEN KOKONAISMÄÄRÄÄ TAI SATAA (100) YHDYSVALTAIN DOLLARIA SEN MUKAAN, KUMPI NÄISTÄ SUMMISTA ON PIENEMPI. LISÄKSI HYVÄKSYT, ETTÄ KAIKKI KANTEET, JOTKA LIITTYVÄT MILLÄÄN TAVALLA PALVELUIHIMME TAI NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN, ON KÄYNNISTETTÄVÄ YHDEN (1) VUODEN SISÄLLÄ KANTEEN TAUSTALLA OLEVAN TAPAHTUMAN JÄLKEEN; MUUSSA TAPAUKSESSA TÄMÄNKALTAISET KANTEET HYLÄTÄÄN PYSYVÄSTI.

(C) Jotkin lainkäyttöalueet eivät salli vastuun rajoituksia. Tällaisilla lainkäyttöalueilla yllä olevat rajoitukset eivät ehkä koske sinua. Näitä rajoituksia sovelletaan lain sallimissa rajoissa.

11. PÄÄTTYMINEN

(A) Pidätämme täysin oman harkintamme mukaisen oikeuden päättää tai keskeyttää jäsenyytesi koska tahansa ja/tai estää sinua käyttämästä palveluita mistä tahansa syystä, mukaan lukien näiden käyttöehtojen noudattamatta jättäminen. Hyväksyt, että yritys ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle jäsenyytesi päättämisestä tai keskeyttämisestä tai siitä, että sinua on estetty käyttämästä palveluitamme.

(B) Mikään keskeyttäminen tai päättyminen ei vaikuta velvoitteisiin, joita sinulla on meitä kohtaan näiden käyttöehtojen mukaisesti. Näiden käyttöehtojen sopimusehdot, joiden tulisi luonteensa puolesta pysyä voimassa jäsenyytesi päättymisestä tai keskeyttämisestä riippumatta, pysyvät voimassa, mukaan lukien sinulle tämän asiakirjan perusteella myönnetyt oikeudet ja lisenssit, korvausvastuut, julkaisut, vastuuvapauslausekkeet, vastuun rajoitukset, sovellettavaa lakia koskevat ehdot sekä kaikki sopimusehdot, jotka sisältyvät osioon “MUUT EHDOT JA SÄÄDÖKSET”.

12. TEKIJÄNOIKEUSKÄYTÄNTÖ

(A) Me kunnioitamme muiden tahojen immateriaalioikeuksia ja odotamme myös sinun kunnioittavan niitä. Asiaankuuluvissa olosuhteissa ja oman harkintamme mukaan saatamme päättää ja/tai lopettaa käyttäjän jäsenyyden, jos häntä epäillään tekijänoikeuksien (tai muiden immateriaalioikeuksien) rikkomisesta. Asiaankuuluvissa olosuhteissa ja oman harkintamme mukaan saatamme myös poistaa materiaalia tai estää pääsyn materiaaliin, jota on missä tahansa verkkosivustoissamme tai järjestelmissämme isännöidyissä palveluissa, jos kyseinen materiaali rikkoo tekijänoikeuksia millään tavoin.

(B) Vuodelta 1998 peräisin olevan Digital Millennium Copyright Act -lain pykälän 17 (United States Code, Section 512 [“DMCA”]) mukaisesti me reagoimme ripeästi tekijänoikeuksien rikkomista koskeviin vaateisiin, joista on ilmoitettu rikkomuksista vastaavalle asiaankuuluvalle edustajallemme (“nimitetty edustaja”). Nimitetty edustajamme on:

GoDaddy.com, LLC.,14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA. Vaateet voidaan ohjata suoraan meille osoitteeseen legal@overhq.com.

(C) Jos olet tekijänoikeuden omistaja (tai sinut on valtuutettu toimimaan tekijänoikeuden omistajan puolesta) ja uskot, että teoksesi tekijänoikeutta on rikottu, lähetä kirjallinen ilmoitus väitetystä rikkomuksesta nimitetylle edustajallemme toimittaen sen mukana seuraavat tiedot:

(i) Sen henkilön fyysinen tai sähköinen allekirjoitus, joka on valtuutettu toimimaan väitetysti rikotun yksinomaisen tekijänoikeuden omistajan puolesta. (ii) Identifioivat tiedot teoksesta, jonka tekijänoikeuksia on väitetysti rikottu. Jos väitetty rikkomus kattaa useita tekijänoikeudella suojattuja teoksia samasta Internet-sijainnista, mukana on toimitettava luettelo kyseisistä teoksista. (iii) Identifioivat tiedot materiaalista, jonka väitetään rikkovan tekijänoikeuden kohdetta ja jota vaaditaan poistettavaksi tai johon pääsyä vaaditaan estettäväksi. Tietojen on oltava riittäviä, jotta pystymme paikantamaan kyseisen materiaalin. (iv) Tiedot, joiden avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä: esimerkiksi osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. (v) Lausuma vilpittömästä uskostasi, että tekijänoikeuden omistaja, tämän edustaja tai laki eivät ole valtuuttaneet valituksen kohteena olevaa materiaalia. (vi) Lausuma ilmoituksen sisältämien tietojen oikeellisuudesta ja siitä, että sinut on virallisesti valtuutettu toimimaan väitetysti rikotun yksinoikeudellisen tekijänoikeuden omistajan puolesta.

Me tutkimme tekijänoikeuksien rikkomuksia koskevat ilmoitukset ja ryhdymme asianmukaisiin toimiin DMCA-lainsäädännön mukaisesti. Me emme takaa vastausta tiedusteluihin, jotka eivät noudata yllä mainittua menettelytapaa.

13. SOVELLETTAVA LAKI; LAINKÄYTTÖALUE JA PAIKKA

Näitä käyttöehtoja tulkitaan Delawaren osavaltion lakien mukaisesti huomioimatta sen lainvalintasääntöjä. Kaikki yritystä vastaan käynnistetyt oikeustoimet, jotka liittyvät millään tavalla verkkosivustoomme, sovellukseemme tai näihin käyttöehtoihin, käsitellään yksinomaisesti Delawaren osavaltiossa ja sen tuomioistuimissa, ja sinä luovut täten kaikista vastalauseista, jotka liittyvät millään tavalla lainkäyttöalueeseen, paikkaan tai hankaluutta aiheuttavaan foorumiin.

14. KIISTOJEN RATKAISU JA PAKOLLINEN VÄLIMIESMENETTELY

(A) Mahdollisissa kiistatilanteissa me molemmat lupaudumme ottamaan ensin yhteyttä toisiimme ja toimittamaan kirjallisen kuvauksen ongelmasta, kaikki asiaan liittyvät relevantit asiakirjat/informaation sekä ehdotetun ratkaisun. Lupaudut ottamaan kiistatilanteissa yhteyttä meihin näihin käyttöehtoihin sisältyvän osoitteen kautta. Me otamme yhteyttä sinuun käyttäen meille toimittamiasi yhteystietoja.

(B) Jos osapuolet eivät pysty ratkaisemaan kiistaa 30 päivän kuluessa yllä olevan menettelyn avulla, kiista voidaan lähettää välimiesmenettelyyn tämän osion mukaisella tavalla. Osapuolet ymmärtävät, että heillä olisi ollut oikeus tai tilaisuus viedä kiista oikeusistuimeen, jossa tuomari tai valamiehistö tekisi asiaa koskevan päätöksen, mutta he valitsevat tämän sijasta kiistan ratkaisun välimiesmenettelyn kautta.

(C) Me molemmat hyväksymme, että meidän välisemme vaateet tai kiistat ja kaikki jommankumman tahon esittämät vaateet toisen osapuolen edustajaa, työntekijää, seuraajaa tai delegaattia vastaan, mukaan lukien lain sallimissa määrin kolmannet osapuolet, jotka eivät ole tämän sopimuksen allekirjoittajia, olipa kyse tästä sopimuksesta tai jostakin muusta asiasta, mukaan lukien menneet, nykyiset ja tulevat vaateet ja kiistat, ja mukaan lukien kaikki tämän välimiespykälän oikeellisuutta tai sovellettavuutta koskevat kiistat, ratkaistaan JAMS-organisaation suorittaman sitovan sovittelun kautta noudattaen vaateen rekisteröimisen aikana voimassa olevia sääntöjä ja menettelytapoja. Säännöt ja menettelytavat, mukaan lukien maksuja koskevat tiedot, ovat saatavilla JAMS-organisaation verkkosivustosta (www.jamsadr.com) tai puhelimitse numerosta +1 949 224 1810.

(D) Me solmimme tämän välimiesmenettelysopimuksen osavaltioiden väliseen kaupankäyntiin liittyen. Tästä syystä tähän välimiesmenettelysopimukseen ja sen alaisiin oikeusprosesseihin sovelletaan seuraavaa lakia: Federal Arbitration Act (“FAA”), 9 U.S.C. §§ 1-16. Välimiesten päätökset voidaan merkitä tuomioksi missä tahansa tuomioistuimessa, jolla on toimivalta.

(E) Poikkeus välimiesmenettelyyn. Kumpi tahansa meistä voi tuoda vaatimukset täyttäviä vaateita vähäisiä vaatimuksia käsittelevälle tuomioistuimelle. Kuten jäljempänä esitetään, me molemmat hyväksymme myös, että välimiesmenettely tapahtuu yksinomaan sinun ja yrityksen välillä, ei osana laajempaa kannetta tai ryhmäkannetta (ts. kannetta ei ole nostettu toisen henkilön puolesta tai yhdessä hänen kanssaan). Jos jokin tuomioistuin tai välimies toteaa jostakin syystä, että tätä rajoitusta ei voida käyttää tai sitä ei voida panna täytäntöön, välimiesmenettelyä koskevaa sopimustamme ei sovelleta, ja laajempi kiista on saatettava tuomioistuimeen.

15. EI RYHMÄKANTEITA

LAIN SALLIMISSA RAJOISSA KUMPIKIN MEISTÄ LUOPUU KAIKISTA OIKEUKSISTA TUODA KIISTOJA KÄSITELTÄVIKSI RYHMÄKANTEINA; TS. LIITTYÄ MUKAAN JONKUN TOISEN HENKILÖN TAI TAHON KANTEESEEN TAI VEDOTA OIKEUTEEN TOIMIA EDUSTAVASSA KAPASITEETISSA JONKIN TOISEN TAHON PUOLESTA OSANA OIKEUSPROSESSIA, VÄLIMIESMENETTELYÄ TAI MUITA PROSESSEJA.

16. EI VALAMIESOIKEUDENKÄYNTEJÄ

LAIN SALLIMISSA RAJOISSA ME MOLEMMAT LUOVUMME OIKEUDESTA VALAMIESOIKEUDENKÄYNTIIN LIITTYEN MIHINKÄÄN OIKEUDENKÄYNTEIHIN, VÄLIMIESMENETTELYIHIN TAI MUIHIN OIKEUSPROSESSEIHIN.

17. TARKISTUKSET JA LISÄEHDOT

(A) Pidätämme oikeuden muuttaa palveluitamme tai niiden osia ja ominaisuuksia tai lopettaa niiden tarjoamisen koska tahansa ja mistä tahansa syystä, ja pidätämme myös oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja. Lisäksi pidätämme oikeuden toimittaa sinulle toimintasääntöjä tai lisäehtoja, jotka voivat säännellä palveluidemme käyttöä yleisellä tai yksilöllisellä tavalla (”Lisäehdot”). Sinulle mahdollisti tarjottavat lisäehdot sisällytetään viittauksella näihin käyttöehtoihin. Sikäli kuin kaikki lisäehdot ovat ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, lisäedellytykset ovat ensisijaisessa asemassa.

(B) Näiden käyttöehtojen tai lisäehtojen muutokset tulevat voimaan heti, kun niistä ilmoitetaan joko esittämällä ne verkkosivustossa, lähettämällä niistä ilmoitus sähköpostitse tai esittämällä ilmoitus minkä tahansa sovelluksemme kautta. On omalla vastuullasi tarkistaa käyttöehdot ajoittain mahdollisten muutosten tai lisäehtojen varalta. Käyttämällä palveluitamme näiden käyttöehtojen muuttamisen tai lisäehtojen toimittamisen jälkeen ilmaiset hyväksyväsi kyseiset ehdot. Jos et hyväksy käyttöehtojen myöhempiä korjattuja versioita tai lisäehtoja, sinun tulee lopettaa palvelujen käyttö välittömästi ja peruuttaa tarvittaessa myös jäsenyytesi.

18. MUUT EHDOT JA SÄÄDÖKSET

(A) Kummankaan osapuolen päätöstä luopua mistään oikeuksista mahdollisiin rikkomuksiin tai laiminlyönteihin nähden ei pidetä oikeuksista luopumisena aiempien tai myöhempien rikkomusten tai laiminlyöntien osalta. Mikään oikeuksista luopuminen ei ole sitova, ellei vapautuksen tekevä osapuoli toteuta sitä kirjallisesti. Tässä asiakirjassa käytetyt osioiden otsikot on tarkoitettu vain lukemisen helpottamiseksi, eikä niillä ole mitään laillista merkitystä.

(B) Ellei toisin mainita: jos jokin näiden käyttöehtojen osa on lainvastainen tai täytäntöönpanokelvoton mistä tahansa syystä, molemmat meistä hyväksyvät, että vain kyseinen osa poistetaan käyttöehdoista tämän vaikuttamatta käyttöehtojen muihin osiin

(C) Nämä käyttöehdot (mukaan lukien tietosuojakäytäntö ja mahdolliset lisäehdot, jotka on sisällytetty viitteinä) muodostavat osapuolten välisen sopimuksen kokonaisuudessaan aiheeseen nähden ja korvaavat kaikki aiemmat kirjalliset tai suulliset sopimuksemme kyseisestä aiheesta.

(D) Et saa osoittaa näitä käyttöehtoja tai mitään oikeuksia muille tahoille tai delegoida mitään tämän sopimuksen velvoitteita kokonaan tai osittain ilman myöntämäämme kirjallista lupaa. Tämänkaltaiset väitetyt osoitukset, toimeksiannot tai delegoinnit ilman asianmukaista kirjallista suostumusta ovat mitättömiä, eikä niillä ole lainvoimaa. Me voimme osoittaa nämä käyttöehdot tai niiden oikeudet muille tahoille ilman suostumustasi ja ilman erillistä ilmoitusta.

(E) Mitään näiden käyttöehtojen säännöksiä ei ole tarkoitettu tarjoamaan tai luomaan kolmansien osapuolten edunsaajien oikeuksia tai mitään muita ​​oikeuksia kenellekään voittoa tavoittelemattomalle käyttäjälle, asiakkaalle, kumppaniyritykselle tai millekään muulle näihin liittyville tahoille tai kenellekään muulle henkilölle. Ellei tässä sopimuksessa erikseen toisin määrätä, kaikki nämä säännökset ovat henkilökohtaisia ​ja koskevat ​yksinomaan näiden käyttöehtojen osapuolia; lukuun ottamatta sitä, että pykälät 7, 8 (b) ja 9 on tarkoitettu hyödyttämään yhtiötä ja sen virkailijoita, johtajia, työntekijöitä, edustajia, lisensoijia ja toimittajia.

(F) Voimme toimittaa ilmoituksen sinulle näiden käyttöehtojen nojalla sähköpostitse, verkkosivustossa tai sovelluksessa esitettävänä yleisenä ilmoituksena tai kirjeenä, joka toimitetaan postitse jäsentietoihisi merkittyyn osoitteeseesi. Sinä voit toimittaa ilmoituksia meille koska tahansa sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen: legal@overhq.com.

Sopimusten ja käytäntöjen käännetyt versiot tarjotaan vain ja ainoastaan helppokäyttöisyyden vuoksi ja englanninkielisten versioiden ymmärtämiseksi. Juridisten sopimusten ja käytäntöjen käännösten tarjoamisen tarkoitus ei ole luoda lainvoimaista sopimusta tai korvata englanninkielisten sopimusten juridista sitovuutta. Mahdollisissa erimielisyyksissä tai ristiriitatilanteissa juridisten sopimusten ja käytäntöjen englanninkieliset versiot määrittävät palveluntarjoajan ja tilaajan suhdetta ja ne ovat etusijalla muille kielille käännettyjen ehtojen suhteen.

Tietosuojakäytäntö

Viimeksi tarkistettu: 17. helmikuuta 2021
Voit tarkastella arkistoitua tietosuojakäytäntöämme napsauttamalla tätä.

GoDaddy.com LLC suhtautuu tietosuojaasi vakavasti. Tästä syystä me keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta voimme toimittaa tuotteemme, palvelumme, verkkosivustomme ja mobiilisovelluksemme ja pystyäksemme viestimään kanssasi niihin liittyen tai pyytämälläsi tavalla (näihin viitataan kollektiivisesti sanalla “palvelut”). Henkilötietoihisi sisältyy esimerkiksi seuraavia tietoja:

- Nimi

- Osoite

- Puhelinnumero

- Syntymäaika

- Sähköpostiosoite

- Laskutus- ja maksutiedot

- Ehdokkaan tiedot (työnhakijoiden kohdalla)

- Muut kerätyt tiedot, joita voidaan suoraan tai epäsuoraan käyttää henkilöimiseesi.

Tietosuojakäytäntömme kuvailee, miten ja miksi me käytämme keräämiämme henkilötietoja. Se selittää myös, miten voit käyttää, päivittää ja muilla tavoin hallita omia henkilötietojasi.

Jos sinulla on käytäntöihimme tai alla mainittuihin oikeuksiisi liittyviä kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä tietotuojavastaavaamme (“DPO”) ja tietosuoja-asioihin erikoistuneeseen tiimiimme osoitteessa privacy@godaddy.com. Tätä sähköpostiosoitetta valvotaan ja hallitaan aktiivisesti, jotta voisit aina luottaa tarjoamaamme käyttökokemukseen.

Mitä tietoja me keräämme, miten ne kerätään ja miksi

Useimmat niistä tiedoista, jotka todennäköisesti katsot henkilökohtaisiksi tiedoiksi, kootaan sinulta suoraan näissä tilanteissa:

  1. kun luot tilin tai ostat jonkin palvelumme (esim. laskutustiedot, mukaan lukien nimi, osoite, luottokorttinumero);
  2. kun pyydät apua palkitulta asiakastukitiimiltämme (esim. puhelinnumero);
  3. kun täytät yhteydenottolomakkeen tai tilaat uutiskirjeen tai muita tietoja meiltä (esim. sähköpostiosoite);
  4. kun osallistut kilpailuihin tai kyselyihin, haet työpaikkaa tai osallistut muilla tavoin tarjoamiimme aktiviteetteihin, jotka saattavat edellyttää joitakin tietoja sinulta.

Keräämme kuitenkin myös muita tietoja osana palveluiden toimittamista sinulle, jotta voimme varmistaa niiden tarvittavan ja optimaalisen toiminnan. Nämä tietojenkeräystavat eivät ehkä ole sinulle yhtä ilmeisiä, joten tarjoamme alla niitä koskevia selvennyksiä (nämä menetelmät saattavat myös muuttua ajoittain):

Evästeet ja samankaltaiset teknologiat verkkosivustoissamme ja mobiilisovelluksissamme sallivat meidän seurata selauskäyttäytymistäsi, napsautettuja linkkejä, ostettuja tuotteita ja laitteesi tyyppiä. Niiden avulla voimme myös kerätä erilaisia tietoja (mukaan lukien analytiikkadataa) tavastasi käyttää palveluitamme. Nämä teknologiat keräävät dataa automaattisesti käyttäessäsi palveluitamme ja toimiessasi vuorovaikutteisesti niiden kanssa. Kerättäviä tietoja ovat esimerkiksi metadata, lokitiedostot, eväste- ja laitetunnukset, sivujen latausajat, palvelinten vastausajat sekä summittaiset sijaintitiedot. Näitä tietoja käytetään verkkosivuston suorituskyvyn mittaukseen ja järjestelmiemme parantamiseen, mukaan lukien DNS-selvityksen optimointi, verkkoreititys sekä palvelinmääritykset. Tarkemmin eriteltynä me keräämme seuraavia tietoja: vuorovaikutteinen toiminta palvelun sisältämien ominaisuuksien, sisällön ja linkkien kanssa (mukaan lukien kolmansien osapuolien vastaavat toiminnot, kuten esimerkiksi sosiaalisen median plugin-laajennukset), IP-osoite, selaimen tyyppi ja asetukset, palveluiden käytön päivämäärä ja kellonaika, tiedot selaimen määrityksistä ja laajennuksista, kieliasetukset ja evästetiedot, palveluiden käyttämiseen käytettyjen laitteiden tiedot, mukaan lukien laitteen tyyppi, käyttöjärjestelmä, laiteasetukset, sovellustunnukset, yksilölliset laitetunnisteet sekä mahdolliset virhetiedot. Kaikki tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle kohdistetumpia tuotteita sekä paremman käyttökokemuksen sivustoissamme ja mobiilisovelluksissamme. Tiedot auttavat meitä myös analysoimaan ja tehostamaan palveluidemme suorituskykyä. Saatamme kerätä myös sijaintiasi koskevia tietoja (IP-osoite) voidaksemme tarjota sinulle yksilöllisempää palvelua. Jos kaipaat lisätietoja ja haluat tietää, miten voit hallita käyttämiämme teknologioita, voit tutustua evästekäytäntöömme. Jos et haluat saada omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan kohdistettua mainontaa, napsauta tätä [tai jos olet Euroopan Unionin alueella, napsauta tätä]. Huomaa, että sinulle näytetään myös tässä tapauksessa jatkossakin yleisluonteisia mainoksia.

Täydentävät tiedot saattavat olla peräisin muista lähteistä, mukaan lukien julkisesti käytettävissä olevat tietokannat tai kolmannet osapuolet, joilta olemme ostaneet dataa. Tällaisissa tapauksessa saatamme yhdistellä näitä tietoja muihin sinua koskeviin tietoihin, joita meillä on jo hallussamme voidaksemme päivittää, laajentaa ja analysoida tietueidemme paikkansapitävyyttä, arvioida työnhakijan sopivuutta, identifioida uusia asiakkaita sekä tarjota sinulle kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Jos annat meille henkilökohtaisia tietoja muista henkilöistä tai muut antavat meille henkilökohtaisia tietoja sinusta, käytämme näitä tietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne on meille luovutettu.

Tavat, joilla käytämme informaatiota

Uskomme vahvasti, että paras käytäntö on sekä minimoida keräämämme data että rajoittaa sen käyttö vain (1) tarkoituksiin, joihin olemme saaneet luvan, (2) käyttötapoihin, jotka ovat tarpeen niiden palvelujen toimittamiseen, jotka olet ostanut tai joiden kanssa toimit vuorovaikutuksessa, tai (3) tilanteisiin, joissa meitä vaaditaan toimittamaan tietoja lakien noudattamiseksi tai muita lakiperusteisia tarkoituksia varten:

Palveluidemme toimittaminen, parantaminen, päivittäminen ja tehostaminen. Me keräämme erilaisia tietoja liittyen palveluiden ostamiseen, käyttöön ja vuorovaikutukseen niiden kanssa. Näitä tietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

- Palveluidemme toiminnan ja suorituskyvyn parantaminen ja optimointi (mukaan lukien verkkosivustot ja mobiilisovellukset)

- Palveluissa mahdollisesti esiintyvien ongelmien diagnosointi sekä turvallisuusriskien, virheiden tai tarvittavien parannusten havaitseminen

- Palveluissamme ja järjestelmissämme mahdollisesti esiintyvien petosten ja väärinkäytösten havaitseminen ja estäminen

- Palveluiden käyttöä koskevien koostetilastojen kerääminen

- Sen ymmärtäminen ja analysoiminen, miten käytät palveluitamme ja mitkä tuotteet ja palvelut ovat sinulle olennaisimpia.

Suuri osa kerätyistä tiedoista on kooste- tai tilastomuotoista dataa siitä, miten yksilöt käyttävät palveluitamme, eikä niitä yhdistetä mihinkään henkilökohtaisiin tietoihin.

Tietojen jakaminen luotettujen kolmansien osapuolien kanssa. Saatamme jakaa henkilötietojasi sellaisten kolmansien osapuolien kanssa, joiden kanssa teemme yhteistyötä, jotta voisit integroida heidän palveluitaan omiin palveluihimme, sekä yhteistyökumppaniemme tai luotettujen muiden palveluntarjoajien kanssa siinä määrin kuin on tarpeen, jotta nämä tahot voivat suorittaa puolestamme tiettyjä palveluita, kuten esimerkiksi:

- Luottokorttimaksujen käsittely

- Mainosten tarjoaminen

- Kilpailujen tai kyselytutkimusten suorittaminen

- Palveluidemme ja asiakasdemografiamme analysointi

- Viestintä kanssasi esimerkiksi sähköpostiviestien tai kyselyjen välityksellä

- Asiakassuhteiden hallinta

- Rekrytoinnin tuki ja tähän liittyvät palvelut

- Muut puolestamme tarjottavat palvelut.

Nämä kolmannet osapuolet (ja kaikki alihankkijat, joiden käyttöön näillä tahoilla saattaa olla lupa) ovat sitoutuneet olemaan jakamatta, käyttämättä tai säilyttämättä henkilötietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin palvelujen tarjoamiseen.

Paljastamme tietosi myös tytäryhtiöillemme tai kolmansille osapuolille:

- siinä tapauksessa, että myymme tai ostamme yrityksiä tai omaisuutta (likvidaation, konkurssin tai muun tapahtuman seurauksena), jolloin luovutamme tietosi tällaisen yrityksen tai omaisuuden mahdolliselle myyjälle tai ostajalle; tai

- jos myymme tai ostamme muita yrityksiä, fuusioidumme niiden kanssa, olemme yritysoston kohteena tai myymme osia omaisuudestamme tai kaiken omaisuutemme. Tämänkaltaisten kauppatapahtumien yhteydessä omat tietosi saattavat lukeutua siirrettävään omaisuuteen.

Viestintä kanssasi. Me voimme ottaa sinuun yhteyttä suoraan tai ulkopuolisen palveluntarjoajan välityksellä liittyen tuotteisiin, joiden käyttäjäksi olet rekisteröitynyt tai joita olet ostanut meiltä, sen mukaan kuin on tarpeen kauppatapahtumiin tai palveluihin liittyvän viestinnän toimittamiseksi. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä tarjotaksemme sinulle lisäpalveluita, joita uskomme sinun pitävän hyödyllisinä, jos annat tätä varten suostumuksesi tai jos tämä perustuu oikeutettuihin etuihin. Sinun ei tarvitse antaa suostumustasi ehtona tuotteidemme tai palveluidemme ostamiselle. Nämä yhteydenotot voivat tapahtua esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

- Sähköpostiviestit

- Tekstiviestit

- Puhelinsoitot

- Pikaviestisovellukset (WhatsApp jne.)

- Automatisoidut puhelinsoitot tai tekstiviestit.

Voit halutessasi päivittää tilausasetuksesi koskien meiltä ja/tai kumppaneiltamme vastaanotettavaa viestintää kirjautumalla sisään tiliisi ja vierailemalla “Tilin asetukset” -sivulla.

Jos keräämme sinulta tietoja yhteistyöhön perustuvaan tarjoukseen liittyen, tietojen keräysvaiheessa tehdään selväksi, kuka tietoja kerää ja minkä tahon tietosuojakäytäntöä niihin sovelletaan. Lisäksi sinulle kuvaillaan mahdolliset vaihtoehdot, joita sinulla on henkilötietojesi käyttöön ja/tai jakamiseen liittyen kyseisen yhteistyökumppanimme kanssa, sekä tiedot tavoista, joilla voit toteuttaa kyseisiä vaihtoehtoja. Me emme ole vastuussa kolmansien osapuolien sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Suosittelemme, että luet aina käyttämiesi verkkosivustojen tietosuojakäytännöt.

Jos käytät palvelua, joka sallii sinun tuoda yhteystietoja järjestelmään (esim. sähköpostimarkkinointipalveluiden käyttö sähköpostiviestien lähettämiseen puolestasi), käytämme yhteystietoja ja muita henkilötietoja vain pyydettyä palvelua varten. Jos uskot, että joku henkilö on antanut meille omat henkilötietosi ja haluat pyytää niiden poistamista tietokannastamme, ota meihin yhteyttä osoitteessa overhq-privacy@godaddy.com.  

Henkilötietojen siirtäminen ulkomaille. Jos käytät palveluitamme sen maan ulkopuolelta, jossa palvelimemme sijaitsevat, henkilötietojasi saatetaan siirtää kansainvälisten rajojen yli. Myös siinä tapauksessa, että otat meihin yhteyttä chat-keskustelua varten, saatamme tarjota sinulle tukea maailmanlaajuisista toimipaikoistamme, jotka voivat sijaita oman asuinmaasi ulkopuolella.

Lainsäädännöllisten, säädöspohjaisten ja lainvalvontaan liittyvien pyyntöjen noudattaminen. Me teemme tarvittaessa yhteistyötä valtion viranomaisten, lainvalvontaviranomaisten ja yksityisten tahojen kanssa. Luovutamme sinua koskevia tietoja valtiollisille tai lainvalvonnasta vastaaville viranomaisille tai yksityisille tahoille siinä määrin kuin me oman harkintamme mukaan pidämme tarpeellisena reagoidaksemme vaatimuksiin ja oikeudenkäyntiprosesseihin (esimerkiksi haasteet), suojataksemme omaisuuttamme ja siihen liittyviä oikeuksiamme sekä kolmansien osapuolien oikeuksia, suojellaksemme yleisön tai yksilöiden turvallisuutta tai pysäyttääksemme toiminnan, jota pidämme laittomana tai epäeettisenä.

Siinä määrin kuin on lain puolesta mahdollista, teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle, mikäli meidän on luovutettava henkilötietojasi joillekin ulkopuolisille osapuolille osana oikeudellista prosessia. Luovutamme tietojasi myös siinä määrin kuin on tarpeen voidaksemme toimia niiden säädösten ja käytäntöjen mukaisesti, jotka liittyvät CANN-organisaatioon, rekistereihin tai ccTLD-tunnuksiin rekisteröidessäsi verkkotunnuksen palvelussamme. Internetin turvallisuuden, vakauden ja häiriönsietokyvyn kannalta kriittisen tärkeistä syistä tämä sisältää verkkotunnuksen rekisteröintiä koskevien tietojen siirtämisen siitä vastaavalle verkkotunnuksen rekisterinpitäjälle ja escrow-palvelulle sekä näiden tietojen julkaisemisen ICANN-organisaation vaatimalla tavalla julkisessa WHOIS-tietokannassa tai muiden sellaisten osapuolten kanssa, joilla on todistettava laillinen oikeus tämänkaltaisiin tietoihin.

Miten tietosi suojataan, tallennetaan ja säilytetään

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä standardeja keräämiemme tietojen säilytyksessä ja suojaamisessa – sekä tietojen siirron aikana että niiden vastaanoton ja tallennuksen jälkeen, mukaan lukien salauksen käyttö sitä edellyttävissä tilanteissa.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin pitkään kuin on tarpeellista pyytämiesi palvelujen toimittamista varten; tämän jälkeen niitä saatetaan säilyttää erilaisista laillisista tai yrityksellisistä syistä. Näihin syihin saattaa sisältyä seuraavantyyppisiä tietojen säilytysaikoja koskevia vaatimuksia:

- lakien, sopimusten tai samankaltaisten velvoitteiden asettamat, yritystoimintaamme koskevat vaatimukset;

- lakisääteisten tai sopimuksellisten oikeuksiemme suojaaminen, ratkaiseminen, puolustaminen tai toimeenpaneminen; tai

- asianmukaisten ja todenmukaisten yritystietojen ja kirjanpidollisten tietojen ylläpitäminen.

Jos sinulla on henkilötietojesi suojaukseen tai säilytykseen liittyviä kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa overhq-privacy@godaddy.com.

Miten voit tarkastella, päivittää tai poistaa tietojasi

Voit tarkastella tai päivittää henkilötietojasi tai tilausasetuksiasi helposti kirjautumalla sisään tiliisi ja vierailemalla “Tilin asetukset” -osiossa.

Jos haluat poistaa tai siirtää henkilötietojasi, voit lähettää tätä koskevan pyynnön osoitteeseen overhq-privacy@godaddy.com. Jos pyydät henkilötietojesi poistamista ja näitä tietoja tarvitaan ostamiasi tuotteita tai palveluita varten, pyyntösi toteutetaan vain siltä osin kuin kyseisiä tietoja ei enää vaadita mitään ostettuja palveluita varten, lailliseen yrityskäyttöömme tai sopimuksellisten tietojen säilytysvaatimusten noudattamiseksi.

Jos et jostakin syystä pysty käyttämään Tilin asetukset -osiota, voit ottaa meihin yhteyttä myös käyttäen jotakin “Yhteydenotot”-osiossa kuvatuista tavoista.

“Do Not Track” -ilmoitukset.

Jotkin selaimet sallivat sinun ilmoittaa käyttämillesi verkkosivustoille automaattisen “Do Not Track” -signaalin avulla, että et halua niiden seuraavan toimintaasi. Alan toimijoiden kesken ei ole yksimielisyyttä siitä, mitä “Do Not Track” merkitsee tässä kontekstissa. Kuten monet muutkin verkkosivustot ja verkkopalvelut, me emme muuta toimintaamme mitenkään, kun saamme “Do Not Track” -signaalin kävijän selaimelta. Saat lisätietoja “Do Not Track” -signaaleista osoitteesta www.allaboutdnt.com.

Ikärajoitukset

Palvelumme ovat vain yli 18-vuotiaiden käyttäjien ostettavissa. Palvelujamme ei ole kohdistettu, tarkoitettu tai suunniteltu alle 18 vuoden ikäisille henkilöille. Jos sinulla on syytä epäillä, että joku alle 18-vuotias henkilö on luovuttanut meille henkilötietojaan, ota meihin yhteyttä.

Syrjimättömyys

Me emme syrji sinua millään tavalla, vaikka päättäisit käyttää mitä tahansa tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi. Mikäli tätä ei sallita sovellettavien lakien mukaan, me emme:

- Evää sinulta mitään tuotteita tai palveluita.

- Veloita sinulta eri hintoja tuotteista tai palveluista, mukaan lukien alennusten tai muiden etujen myöntäminen tai maksujen veloittaminen.

- Tarjoa sinulle eri tasoa tai laatua edustavia tuotteita tai palveluita.

- Anna ymmärtää, että saatat vastaanottaa erihintaisia tuotteita tai palveluita tai eri tasoa tai laatua edustavia tuotteita tai palveluita.

Tähän käytäntöön tehtävät muutokset

Pidätämme itsellämme oikeuden muokata tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöömme, muutoksista ilmoitetaan itse tässä asiakirjassa sekä muissa asiaankuuluviksi katsomissamme paikoissa, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja me keräämme, miten käytämme niitä ja millaisissa olosuhteissa saatamme mahdollisesti luovuttaa kyseisiä tietoja muille osapuolille. Jos teemme tähän tietosuojakäytäntöön merkittäviä muutoksia, ilmoitamme asiasta sinulle täällä, sähköpostitse tai verkkosivustomme pääsivulla näytettävällä ilmoituksella vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutosten toteuttamista.

Tietosuojaviranomaiset

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) asukas ja uskot, että säilyttämiemme henkilötietojesi kohdalla sovelletaan yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) säädöksiä, voit osoittaa mahdolliset kysymyksesi tai valituksesi paikallisille valvontaviranomaisille tai ylimmälle viranomaistahollemme, Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitsevalle tietosuojavaltuutetulle (Information Commissioner’s Office):

www.ico.org.uk

Information Commissioner’s Office

Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow, Cheshire, SK9 5AF, United Kingdom

Puhelin: +44 303 123 1113

Yhteydenotot

Jos sinulla on tietosuojaan tai yksityisyyteen liittyviä kysymyksiä, huolenaiheita tai valituksia, jotka koskevat tietosuojakäytäntöämme, toimintatapojamme tai palveluitamme, voit ottaa yhteyttä tietotuojavastaavaamme käyttäen sähköpostiosoitetta privacy@godaddy.com. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

- Postitse: Attn: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA; Euroopan talousalueen asukkaat voivat käyttää tätä osoitetta: Attn: Legal, Office of the DPO, 5th Floor, The Shipping Building, Old Vinyl Factory, 252-254 Blyth Road, Hayes, UB3 1HA.

- Puhelimitse: +1 877 578 4000

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, tiedusteluihin tai huolenaiheisiin kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa.